Pogbi je dosta šutnje, pitanje je šta će na sve ovo sada reći Raiola?

Francuz tvrdi da ostaje u Manchesteru

Pogbi je dosta šutnje, pitanje je šta će na sve ovo sada reći Raiola?

Edmir Škorić

Paul Pogba potvrdio je da ostaje u potpunosti predan Manchester Unitedu unatoč tome što je njegov agent izjavio da je "nesretan" na Old Traffordu i da traži transfer u januaru.

Pogba je bio starter u subotnjem remiju u derbiju Manchestera (0:0), a nakon utakmice je svjetski prvak s Francuskom kazao da je u potpunosti fokusiran na United.

27-godišnjak se pridružio Unitedu za tada svjetski rekord od 89 miliona funti 016. godine, ali nije uspio da osvoji s klubom Premier ligu ili Ligu prvaka i dosta je osporavan i kritikovan. Njegov agent Mino Raiola nedavno je rekao da je Pogbino vrijeme u Manchesteru završeno i da napušta Old Trafford već u januaru.

"Uvijek sam se borio i uvijek ću se boriti za Manchester United, svoje saigrače i navijače. Bla bla nije bitno. Budućnost je daleko, danas je ono što je važno i ja sam 1000 posto uključen. Uvijek zajedno! Sve je bilo jasno između kluba i mene i to se nikada neće promijeniti. Kada ne znate šta se dešava unutra, nemojte ni govoriti", poručio je Pogba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogbin ugovor trebao bi isteći na ljeto 2022. godine, a Raiola je nagovijestio da bi svima moglo biti u interesu da ga United proda u januaru prije nego što vrijednost transfera padne.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArmiNN
On je dijete Uniteda,i otisao je u Juve,i vratio se ponovo u UTD ,Rioala je zeljan novca i na sve načine zeli da Pogbu proda jer svjestan je da nece otici ispod 90m jer je Utd odbio prosle godine Realovih 95m
0 3
vence
Ma nigdje ne rece da ostaje..nego da je bidicnost daleko..daleko je i do Nove godine kakva je godina
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi