Italijani iznenađeni kada su čuli na koji način će Pogba otkriti ime novog kluba

Napušta Manchester United

Italijani iznenađeni kada su čuli na koji način će Pogba otkriti ime novog kluba

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac Paul Pogba uskoro bi trebao otkriti ime novog kluba.

Pogba je nakon šest godina odlučio da napusti Manchester United nakon što mu je istekao ugovor, te nije uspio s Crvenim đavolima postići dogovor oko nastavka saradnje.

Ovaj veznjak odlučio je da je vrijeme za novi izazov u karijeri, a uskoro bi trebao saopštiti ime novog kluba.

Pogba je imao ponudu da karijeru nastavi u Manchester Cityju što je odbio jer je očito odlučio da se vrati u Juventus. Navodno, on je sa Starom damom sve dogovorio i ugovor će biti potpisan početkom jula.

Francuz je najbolje dane svoje karijere proveo upravo u Juventusu i za njega nije bilo dileme za koga će potpisati nakon što je stigla ponuda Stare dame.

Međutim, italijanski mediji pišu da je Pogba odlučio na zanimljiv način da otkrije ime novog kluba, a navodno to će uraditi već u petak kada će riješiti sve dileme oko svoje budućnosti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, Pogba će u svom dokumentarcu "The Pogmentary" koji se emituje na Amazonu u petak otkriti da se vraća u Juventus, te objasniti zašto je odlučio da se vrati u klub iz Torina.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hake
Pseto
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti