Paul Pogba poslao poruku podrške Palestincima

"Uskoro će Bajram"

Paul Pogba poslao poruku podrške Palestincima

E. Škorić

Nekoliko velikih nogometnih zvijezda večeras je poslalo poruku podrške narodu u Palestini.

Nakon što su izraelske snage upale u džamiju Al-Aksa, zvijezde Manchester Uniteda i Intera, Paul Pogba i Achref Hakimi, uputili su riječi podrške za sve stanovnike Pakistana.

"Svijetu su potrebni mir i ljubav. Uskoro će Bajram, hajde da se svi volimo. #PRAYFORPALESTINE", napisao je Pogba na Instagramu.

U objavi na Twitteru, Hakimi je napisao "#FreePalestine" kako bi izrazio solidarnost s Palestincima.

Najmanje 305 ljudi povrijeđeno je dok je izraelska vojska u ponedjeljak upala u džamiju Al-Aqsa koja se nalazi u okipiranom istočnom Jeruzalemu.

Ashraf al-Qidra, glasnogovornik palestinskog ministarstva zdravstva u Gazi rekao je za Al Jazeeru da je 20 Palestinaca ubijeno u izraelskoj raciji na Pojas Gaze.

Ogromni požar izbio je u ponedjeljak navečer u jerusalimskom kompleksu džamije Al-Aksa, vidljivom iz raznih dijelova grada.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Uzrok požara na trećem najsvetijem mjestu u islamu nije se mogao odmah potvrditi, ali uslijedio je nakon juriša izraelskih policijskih snaga za koji su medicinari rekli da je iza sebe ostavio ranjenu 331 osobu.

Top Komentari

turuluru
Svijet nije razumio Hitlera kad je cifutsku gamad htio pobiti,ovo je dokaz je da Hitler Bio jedno od najhumanijih bica,Ali nazalost nije uspio potamaniti cifutska ****a
5 1
ako1986
Samo sravnit Izrael to su gov na najvece fuj fuj
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi