Paul Pogba potvrdio transfer svog starijeg brata
(Foto: EPA) Florentin Pogba je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za Celtu B, Sedan, St. Etienne i Genclerbirligi

Florentin Pogba u MLS-u

Paul Pogba potvrdio transfer svog starijeg brata

Stariji brat Paul Pogbe, Florentin, bio je bez kluba od minulog ljeta kada je napustio turski Genclerbirligi.

Tragao je 28-godišnji defanzivac dugo za novim angažmanom, boravio je i na probi u Elcheu, ali je novi klub ipak pronašao "preko bare".

Prije nekoliko dana su se pojavile informacije da bi Florentin Pogba mogao karijeru nastaviti u MLS-u, u redovima Atlanta Uniteda.

Pogba je čak primijećen na aerodromu sa ekipom Atlante koja je putovala na pripreme u Los Angeles, a danas stiže i potvrda njegovog transfera. I to od njegovog puno slavnijeg brata, Paula.

Naime, zvijezda Manchester Uniteda je na svom Instagramu objavila fotografiju svog starijeg brata uz poruku: "Tako sam sretan zbog svog brata. Upravo je potpisao za Atlanta United".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi