Stigla je nevjerovatna ponuda - Paul Pogba se vraća na teren!?
Paul Pogba je suspendovan, ali bi se sada mogao vratiti na teren jer je dobio "ludu" ponudu.

Iako je suspendovan

Stigla je nevjerovatna ponuda - Paul Pogba se vraća na teren!?

Eldar Ganibegović

Paul Pogba je dobio veliku suspenziju zbog pada na doping testu. Međutim, sada je dobio nevjerovatnu ponudu i na njemu je da li će se vratiti na teren vrlo brzo.

Nakon pada na doping testu francuski veznjak gvinejskog porijekla suspendovan je na četiri godine. To znači da bi se na teren mogao vratiti tek kada bude imao skoro 35 godina.

Međutim, čini se da nije sve baš toliko crno za Pogbu. Mogao bi se vratiti na teren, ali ne na onom nivou na kojem je navikao da igra.

Naime, Paul Pogba je dobio ponudu da igra u Media Football ligi, takmičenju organiziranom za ruske zvijezde.

Potvrdio je to Artjom Chatjaturjan, sportski direktor Broyke Boysa, koji je priznao da je Pogba odbio ponudu:

"Možda se čini kao šala, ali zvali smo ga. Do sada je to pristojno odbijao. Nalazi se u očajnom trenutku i treba mu vremena da prihvati činjenicu da neće moći igrati tako dugo."

Oglasi

Ostaje da se vidi da li će Paul Pogba pristati na ovu ponudu. Šta god da odabere, jasno je da će biti daleko od najveće pozornice.

Lazar Samardžić u Juventus?

Juventus već traži zamjenu za Paula Pogbu. Iz Tuttosporta već nude uobičajena imena kandidata koji se pojavljuju za pojačanje veznog reda. 

Teun Koppmeiner iz Atalante, kao što znamo, glavna je želja drugoplasiranog kluba Serije A i to nije neka novost.

Uz njega tu su još tri igrača, među njima i reprezentativac Srbije: Heorhii Sudakov (Shakhtar Donetsk), Lazar Samardžić (Udinese) i Lewis Ferguson (Bologna).

Što se tiče Lazara Samardžića, on ugovor s Udineseom ima do ljeta 2026. godine. Njegova se trenutna vrijednost procjenjuje na 20 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi