Paul Pogba se vratio sa stilom, Unitedu poništena dva gola za 20 minuta

U gostima kod Burnleyja

Paul Pogba se vratio sa stilom, Unitedu poništena dva gola za 20 minuta

Edmir Škorić

Od kraja novembra prošle godine Paul Pogba nije igrao, ali sada je potpuno spreman i čini se jako motivisan.

Manchester United gostuje kod Burnleyja i uspio je da povede u 19. minuti. Pogba je na asistenciju Shawa loptu zakucao u mrežu domaćina.

Prethodno je u 12. minuti VAR poništio gol Raphaela Varanea. U 21. minuti gosti iz Manchestera dali su još jedan pogodak, ali je on poništen zbog faula u napadu.

Gol Pogbe pogledajte OVDJE.

Top Komentari

Sars33
Sta god pricali o Pogbi on je extra igrac... klasa od igraca, ali se nikad pronaci u Unitedu nece... dat ce golova i asistencija, ali ne dovoljno onoliko koliko se ocekivalo od njega. Da je zapoceo karijeru negdje drugo ili barem ostao u Juventusu, pricalo bi se o njemu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi