Legenda Manchester Uniteda od Pogbe traži da odgovori samo na jedno pitanje

Vrijeme je

Legenda Manchester Uniteda od Pogbe traži da odgovori samo na jedno pitanje

Edmir Škorić

I navijači, ali i svi koji su na bilo koji način povezani s Manchester Unitedom žele da se situacija najzad razjasni.

Paul Pogba je 2016. godine stigao u Manchester United za tada, a i sada vrtoglavih 105 miliona eura to je bio naprosto praznik na Old Traffordu. Njegov dolazak dugo se slavio, ali godinama kasnije navijači smatraju da je preplaćen i da je, unatoč svom talentu i kvalitetama, neko ko je dao premalo.

Francuski veznjak već šest sezona nosi dres Uniteda, ali sa klubom nije ostvario zapažene rezultate i često je u sjeni onog starog dobrog Pogbe iz dana kada je nosio dres Juventusa.

Francuz je imao dosta nasuglasica sa menadžerima Uniteda, naročtio s Oleom Gunnarom Solskjaerom, a o njegovom odlasku iz kluba odavno se piše, no niko sa sigurnošću ne može reći kada će i hoće li Pogba mijenjati sredinu.

Legendareni Rio Ferdinand želi što prije saznati odgovor i pozvao je Pogbu da sam razjasni sve vezano za njegove planove u budućnosti.

"Navijači žele da znaju kakva je situcija. Da li si na našoj strani i ostaješ, da li još uvijek nisi odlučio ili sigurno odlaziš? Samo nam kaži to", poručio je Ferdinand.

Pogbu odavno prate Real Madrid i PSG, a u Manchsteru su sada već shvatili da bi mogli puno izgubiti jer 28-godišnjaku na ljeto ističe ugovor, nakon čega može neometano i bez odštete izabrati novog poslodavca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone Pogba je sveukupno upisao 14 nastupa, ostvario čak sedam asistsencija u Premiershipu i sve to u prvih nekoliko mečeva u sezoni, no nije postigao nijedan pogodak. Na terenu je posljednji put bio krajem oktobra u teškom (0:5) porazu od Manchester UIniteda.

Nakon toga je zbog crvenog kartona propustio dva meča., pa je uslijedila i povreda zbog koje je i danas van terena.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cogoH
Ja a ko je igro onda pre 3 dana u kupu njegov brat blizanac ? Ili je ovo stariji clanak ..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi