Pogbu optužili da sprema izdaju stoljeća, a on odmah nazvao svog agenta

Dao mu jasne upute

Pogbu optužili da sprema izdaju stoljeća, a on odmah nazvao svog agenta

Endin Čaušević

Engleski mediji su prije nekoliko dana objavili da Paul Pogba sprema šokantan transfer i prelazak u Manchester City.

Pogba se u Manchester United vratio na ljeto 2016. godine iz Juventusa u transferu vrijednom preko 100 miliona eura, ali mnogi smatraju da Francuz na Old Traffordu nije ispunio očekivanja.

Francuski veznjak je napravio grešku povratkom u United gdje ne igra u formi kao što je to bilo u Juventusu ili reprezentaciji Francuske, te je sada već očito da će Pogba i po drugi put napustiti Teatar snova.

Pogba s Unitedom ima ugovor do kraja ove sezone i već sada je jasno da neće produžiti saradnju i da će kao slobodan igrač napustiti ovaj klub.

No, ono što je razočaralo navijače ovog kluba jesu špekulacije da će Pogba ostati u Manchesteru, ali potpisati za gradskog rivala City. Mediji u Engleskoj objavili su da su City kontaktirao Pogbu i ponudio mu ugovor, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Jutros je novinar engleskog Athletica, David Ornstein, objavio da Pogba neće karijeru nastaviti u Manchester Cityju jer ne želi da se zamjera Crvenim đavolima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, Pogba na stolu ima nekoliko zanimljivih ponuda, a trenutno njegov agent pregovara s PSG-om, Juventusom i Real Madridom. Pogba nije donio još uvijek nikakvu odluku i to će uraditi tek na kraju sezone.

Pogba je ove sezone za United odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima, te je zabio samo jedan gol i dodao je devet asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi