3

Komentari (3)

Mirsad1705
Dobro će se uklopiti u anti-fudbal sa svim mogućim i nemogućim svinjarijama (povlačenje, guranje, štipanje, udaranje laktom, gaženje po članku i po ristu, uz maksimalnu glumu i previjanje nakon svega učinjenog), koje na svaki mogući način kvare i poništavaju sve što ima ikakve veze sa sportom. Ako mu se to sviđa i ako je za takvu antipropagandu najvažnije sporedne stvari na svijetu, "sretno" mu bilo.
Gasirotti
Momak nikad nije bio mentalno stabilan, bez kontinuiteta, to ga je i kočilo u karijeri iako je lucidan igrač i jedan od najboljih u Italiji duži niz godina. Moraće se ozbiljno dozvat ako će u kod Simeonea u vojsku.
Salence
Atletico je više godina najbolja kontra ekipa na svijetu,gdje su srednji igrači zaduženi za kompletno pokrivanje terena,u oba pravca,nema izuzetaka.I to sve punom snagom,90 minutza.Turbo fudbal,mašina u svakom segmentu,sve zahvaljijući Chollu.Sad,koliko to Dybali paše,ostaje da se vidi,lično mislim da on nije igrač za napad i odbranu,plus fizička sprema....teško,teško,sjetićemo se da je i Grizman otišao iz ekipe,mada je tad igrao perfektnu desetku iza Diega Coste(životna forma)jer je falio u igri bez lopte.Mala napomena...jedan strašan igrač kao Joao Felix kod Cholla je prošlu sezonu ulazio kao zamjena,skoro da nije počeo utakmicu.Sad,stvar je ukusa,ma zapravo i nije,Felix je kompletan igrač,i to kakav!Njegovo vrijeme tek dolazi.Dybala,svejedno koiko mi je drag,nije na tom nivou.No,vidjet ćemo,možda mu se i posreći
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.