Dybala pravi transfer kojem se niko nije nadao, neće ostati u Italiji

Šansa koju ne žele propustiti

Dybala pravi transfer kojem se niko nije nadao, neće ostati u Italiji

Samir Mlaćo

Paulo Dybala će uskoro napustiti Juventus.

Dybali ističe ugovor i on će postati slobodan, te tako napustiti Staru damu.

U Juventus je stigao iz Palerma 2015. godine, a špekulisalo se da će preći u ljutog rivala Intera, no to se neće desiti.

Naime, mediji iz Španije prenose da je Dybala najbliži Atletico Madridu.

"Želi raditi sa Simeoneom. Atletico neće propustiti priliku da dovede takvog igrača bez odštete", piše Mundo Deportivo.

Dybala je ove sezone postigao 13 golova i pružio šest asistencija u 29 nastupa u svim takmičenjima. Smatra se jednim od ključnih igrača Stare dame, ali sada je već jasno da odlazi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Interesantno da je Dybala već nekoliko sezona povrijeđen obično na proljeće kada se igraju mečevi nokaut faze Lige prvaka te ga nema u ključnim momentima sezona pa i ne čudi zašto u Juventusu ne žele da mu daju onoliko novca koliko on traži.

U 281 utakmici za Juventus postigao je 112 golova te osvojio 12 trofeja uključujući pet Scudetta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gasirotti
Momak nikad nije bio mentalno stabilan, bez kontinuiteta, to ga je i kočilo u karijeri iako je lucidan igrač i jedan od najboljih u Italiji duži niz godina. Moraće se ozbiljno dozvat ako će u kod Simeonea u vojsku.
8 0
Mirsad1705
Dobro će se uklopiti u anti-fudbal sa svim mogućim i nemogućim svinjarijama (povlačenje, guranje, štipanje, udaranje laktom, gaženje po članku i po ristu, uz maksimalnu glumu i previjanje nakon svega učinjenog), koje na svaki mogući način kvare i poništavaju sve što ima ikakve veze sa sportom. Ako mu se to sviđa i ako je za takvu antipropagandu najvažnije sporedne stvari na svijetu, "sretno" mu bilo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi