Paulo Dybala bi mogao proklinjati dan kada je rekao 'NE' Juventusu
Foto - EPA

Inter ga ne želi

Paulo Dybala bi mogao proklinjati dan kada je rekao 'NE' Juventusu

M. Šljivak

Paulo Dybala napustio je Juventus na kraju prošle sezone nakon sedam godina u klubu.

Argentinski fudbaler nije pristao na ponudu Stare dame o nastavku saradnje. Odlučio je otići iz Torina, a u proteklom periodu se povezivao s brojnim klubovima.

Među zainteresovanim klubovima bio je i Inter. Govorilo se o dolasku na Meazzu, no od toga po svemu sudeći neće biti ništa.

"Dybala je igrač koji je bio dostupan na tržištu. On je bio i jedna je od prilika, ali mi smo već kompletirali naš ofanzivni dio ekipe", jasan je Beppe Marotta.

Tako je gotovo izvjesno da 28-godišnji Argentinac neće potpisati za Inter. Još se u Italiji povezuje s Milanom, ali sve cifre koje su mu ponuđene nisu ni blizu one koje mu je nudio Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na kraju bi sjajni fudbaler mogao zažaliti što je rekao 'NE' Staroj dami gdje je bio glavna zvijezda i gdje je igrao sjajan fudbal.

On je u dresu Bianconera odigrao ukupno 293 utakmice i postigao je 115 golova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Shinter(kinezi)nemaju para za ovako vrsnog igrača kao što je Dybala
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi