11

Komentari (11)

user1647539682
Ja kad bi toliko zalio za klubom nema sile koja bi me otjeral a ptjera ga 2-3 milona manje godisnje.
prvenac
Sjetio se kako je Pjana propo
vence
Ovdje je jedino strasno i tuzno sto se mnogo vise paznje posvetilo njegovom odlasku, nego odlasku istinske legende Juventusa, Giorgia Chielinia.
King_Kenny
...ostao mi je upamcen po tuznom izrazu lica dok stoji sa strane sa Pjanicem i gledaju kako Penaldo slobodnjake nabija u jaja igracima u zivom zidu ili na vrh tribine...
Klicko
@King_Kenny hahaha jašta.Ili je nabije u 84-ti red tribina ili u jaja
denimen9
Predvidjam dinastiju Intera.
Toniche
Novinar debil opet haha remizirali su 1:1 a imali su 2:0 vodstvo.. Novinar kita..
Eno30
Kako povrede mogu da uniste igraca, a bio je strasan igrac. Sretno Dybala gdje god osao. I nadam se da ces povratiti staru formu
Mowzilla
Sjecam se kad je presao rasturao je, ali su ocito povrede ucinile svoje, tako da nikad nije potencijal maksimalno mogao iskoristiti. Steta, ali hvala ti na svemu!
huizju
@Mowzilla Strašan potencijal je bio Dybala!
Mig_Mig
Nisam ga pretjerano volio, ali place kao malo dijete. Hvala Dybala.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.