Fonseca pričao o Džeki nakon poraza u Parmi: "To nije problem individualca..."

Roma izgubila sa 2:0

Fonseca pričao o Džeki nakon poraza u Parmi: "To nije problem individualca..."

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome danas su doživjeli neočekivan poraz u gostima od Parme (2:0) u meču 27. kola Serije A.

Roma je bila favorit u današnjem meču protiv pretposljednje Parme, ali je domaći tim uspio da dođe do važna tri boda u borbi za opstanak.

Nakon utakmice trener gosujućeg tima Paulo Fonseca bio je itekako nezadovoljan prikazanom igrom svog tima.

"Morali smo ranije dati gol. Dobro smo počeli i imali šansu preko Edina Džeke, a onda su oni prvi put došli do našeg gola i poveli sa 1:0. Ekipa koja želi da igra Ligu prvaka ne smije da prima golove na ovakav način", kaže Fonseca i nastavlja.

"Falilo nam je koncentracije što je Parma znala da iskoristi. Primili smo dva gola iz naših loših reakcija i to ne smije da se dešava".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin Džeko danas je odigrao cijeli meč, a Fonseca se osvrnuo i na njegovu igru.

"Džeko je dosta radio za tim i imao dobre kretnje, ali nije dobio prave lopte. To nije problem individualca već kolektiva", poručio je trener Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
A šta si drugo očekivao kada kolca držiš u igri 90 min
1 3
payron
Fonseka je jedna velika budala neznam sto ga ne oćeraju
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti