Pavkov u konkurenciji da naslijedi Džeku
Dijamant je u protekla dva kola bio u konkurenciji za najboljeg igrača, a u prošlom je osvojio ovo prestižno priznanje.

U konkurenciji za igrača kola

Pavkov u konkurenciji da naslijedi Džeku

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov u konkurenciji je za najboljeg igrača 4. kola Lige prvaka. 

Pavkov je odigrao utakmicu života i postigao dva gola u pobjedi Crvene Zvezde protiv Liverpoola (2:0), a njegova partija nije protekla nezapaženo od strane UEFA-e koja ga je nominovala za igrača kola.

Osim njega, u konkurenciji su napadač Real Madrida Karim Benzema koji je postigao dva gola i upisao asistenciju na gostovanju kod Viktorije Plzen, vezista Manchestrer Cityja Riyad Mahrez (gol i dvije asistencije protiv Šahtara) i napadač Tottenhama Harry Kane (dva gola protiv PSV-a).

Podsjetimo, nagradu za najboljeg u prošlom kolu osvojio je napadač Rome Edin Džeko koji je tada postigao dva gola protiv CSKA Moskve u pobjedi 3:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi