Pogled Pedrija prema ovoj dami sve govori: "Ona je starija pet godina, ali nije me briga"

Da li se to veznjak Barce zaljubio?

Pogled Pedrija prema ovoj dami sve govori: "Ona je starija pet godina, ali nije me briga"

Edmir Škorić
Teme:

Brojni navijači primijetili su zaljubljene poglede mlade Barcine zvijezde Pedrija i Aitane Bonmati, koja igra za ženski tim Barcelone.

Prvaci La Lige nedavno su predstavili svoju novu domaću opremu za sezonu 2023/24. Dresovi su uglavnom izazvali pozitivne komentare, no navijači su također primijetili da Pedri i Aitane djeluju zaljubljeno.

Inače, Pedri, Robert Lewandowski, Gavi i Ronald Araujo su ispred muškog tima predstavili dresove, a ispred ženske ekipe tu su bili spomenuta Aitana, Alexia Putellas, Patricia Guijaro i Carolina Hansen.

Pedri ima 20 godina, a Bonmati 25. Kasnije su se pojavile slike sretnih izgleda nogometnih zvijezda. Fanovi su u njima vidjeli nešto više od samog poštovanja.

Pedri i Aitane na predstavljanju Barcinih dresova za novu sezonu

"Ona je starija pet godina, ali nije me briga. Trebali bi biti zajedno", napisao je jedan od navijača, dok drugi dodaje da "tu definitivno ima hemije".

Oglasi

"Ova dama je upravo stvorena za Pedrija. Moraju se vjenčati. Čim prije", dodaje treći.

Napomenimo da su i muška i ženska ekipa Barcelone imale dobru sezonu. Osvojili su nacionalna prvenstva kao i španski superkup. Dame koje nose katalonski dres osvojile je i Ligu prvaka.

Bonmati je postigla 19 golova u 37 utakmica sezone, tako da je, poput Pedrija, nogometni jako talentovana, a nije isključeno da između njih dvoje zaista nešto postoji...

Oglasi

20-godišnji Pedri jedan je od ključnih igrača Barcelone, što govori i podatak da je upisao 35 nastupa prošle sezone. Postigao je sedam golova i upisao jednu asistenciju.

On je 2019. godine došao u Barcelonu kao tinejdžer, a s Kataloncima ima ugovor do ljeta 2026. godine.

Što se tiče nje, nekoliko fotografija, čisto da vidite u koga se Pedri "zaljubio".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Lakaka9
Više se čovjek ne može ni smijati, odmah neke gluposti se pišu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi