Pedro na predstavljanju otkrio kroz kakav period prolazi Džeko

Novi igrač Rome

Pedro na predstavljanju otkrio kroz kakav period prolazi Džeko

Admin Čaušević

Nakon Primere i Premiershipa Pedro Rodriguez je odlučio da karijeru nastavi u Seriji A. Iskusni Španac je danas održao svoju prvu pressicu kao fudbaler Rome. 

Edin Džeko je proteklih dana bio top tema u Romi zato i ne čudi da su italijanski novinari Pedru postavljali pitanja o popularnom Dijamantu.

Novinari su Pedra pitali da li je Džeko sretan zbog ostanka u Romi. Španski ofanzivac je dao sljedeći odgovor:

"Vidim ga zadovoljnog. Nosi važnu težinu u našoj svlačionici, zadovoljni smo što je ostao s nama. Pravi razliku i pomaže da se pobjeđuje", kazao je Pedro.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Zadvoljan sam što je ostao jer nam trebaju kvalitetni igrači da ostvarimo ciljeve. Mislim da smo dobra ekipa sa dosta mladih igrača i iskusnih igrača kao što su Džeko i Mkhitaryan. Oni su jedan razloga zašto sam izabrao Romu", dodao je Španac.

Podsjećanja radi, Džeko je bio blizu prelaska u Juventus, već je bio viđena na ljekarskom pregledu u Torinu, ali je na kraju sve propalo te je ostao u Romi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Ali tuga vlada u nacionalnoj manjini iz zvornicke i u taboru portala ss.ba
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi