Liverpool dovodi fudbalera koji mu je pravio dosta problema u prošlosti - Cijena je 70 miliona eura!
Pedro Neto nalazi se na meti Liverpoola.

Neto na Anfieldu?

Liverpool dovodi fudbalera koji mu je pravio dosta problema u prošlosti - Cijena je 70 miliona eura!

Eldar Ganibegović

Dok se bore za što bolje rezultate u posljednjoj trećini sezone, klubovi paralelno s tim razmišljaju i o prijelaznom roku. Ekipa Liverpoola tako na radaru ima dečka koji im je u prošlosti pravio dosta problema.

Dok traži nasljednika za Jurgena Kloppa koji je najavio odlazak s klupe Redsa na kraju ove sezone, Liverpool traži i pojačanja u igračkom kadru.

Engleski mediji tako prenose da je Liverpool zainteresovan za 23-godišnjeg Portugalca, Pedra Neta.

Pomenuti fudbaler je trenutno član Wolverhampton Wanderersa s kojim je u prošlosti pravio dosta problema Liverpoolu, čemu smo svjedočili najviše početkom ove sezone.

U redovima Vukova bi prodaja Neta podrazumijevala zaradu od 70 miliona eura i ostaje da se vidi da li će Liverpool biti spreman platiti taj iznos.

Oglasi

Arsenal i Tottenham se također povezuju s ovim fudbalerom i gotovo je pa sigurno da ćemo ga od iduće sezone gledati u nekom drugom timu.

Ono što odbija ekipe od ulaganja kada je on u pitanju jeste njegova sklonost povredama. Iako su mu tek 23 godine, često je van stroja.

Dečko koji može igrati na pozicijama oba krila i na ofanzivnom veznom ove je sezone na 22 nastupa postigao tri pogotka i podijelio 11 asistencija.

Ponikao je u Vianenseau, a zatim bio u PEJ - AD-u, Bragi, Palmeirasu, da bi ga Lazio kupio 2019. godine za 11 miliona eura i istog ljeta prodao Wolvesima za 17,9 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovome dodajmo da je pet puta nastupio i za reprezentaciju Portugala. Postigao je jedan pogodak u nacionalnom dresu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi