Za sve postoji prvi put: Pedro dobio prvi crveni karton u karijeri
Foto - Screenshot

U 341. utakmici

Za sve postoji prvi put: Pedro dobio prvi crveni karton u karijeri

Midhat Šljivak

Roma je danas remizirala protiv Sassuola.

Na Olimpicu po jako lošim vremenskim uslovima golova nije bilo (0:0), iako su gosti od 41. minute igrali sa igračem manje.

Pedro Rodriguez je isključen. Spriječio je kontru gostiju i sudija Fabo Maresca mu pokazuje drugi žuti karton i put u svlačionicu.

Interesantno je svakako da je ovo 33-godišnjem Špancu prvo isključenje u karijeri u kojoj je nosio dres Barcelone i Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovo mu je bila 341. utakmica, prvi crveni karton i karijeru neće završiti kao čovjek koji nikada nije isključen.

Za sve postoji prvi put.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bajernovac
LEGENDA Bayerna Philip Lahm na kraju sezone završit će nevjerojatnu karijeru. Ako se do ljeta ne dogodi čudo, čudesni kapetan otići će u mirovinu bez crvenog kartona. U dosadašnjih 730 utakmica još nije isključen. Time će se pridružiti igračima džentlmenima, koji tijekom karijere nisu nikada zaradili isključenje. Ovo su neki od njih: Andres Iniesta - Jedan od aktivnih igrača koji nikada nije dobio crveni karton je majstor Barcelone i reprezentacije Španjolske. Iniesta je do sada odigrao preko 750 utakmica, ali bez crvenog kartona. Karim Benzema - Lyon, Real Madrid i Francuska, ukupno 649 susreta do danas i bez crvenog kartona.
3 2
Bajernovac
Lahm bez kartona cjela karijera,,,,,
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi