Peh za pehom: Roma objavila da se povrijedio i Mkhitaryan

Lecce koban za dvojicu igrača Vučice

Peh za pehom: Roma objavila da se povrijedio i Mkhitaryan

Endin Čaušević

Roma je jutros objavila da će Lorenzo Pellegrini biti van terena čak dva mjeseca zbog povrede, ali tu problemima nije kraj.

Pellegrini se povrijedio na utakmici protiv Leccea koju je Roma dobila sa 1:0 golom Edina Džeke. Veznjak Rome je povrijedio stopalo, te je jutros operisan i van terena će biti oko dva mjeseca.

No, tu problemima nije kraj za Romu koja se samo nekoliko sati kasnije ponovo oglasila na društvenim mrežama. Rimski klub je objavio da je povredu protiv Leccea zadobio i Henrikh Mkhitaryan.

Mkhitaryan je zadobio povredu bedra, a na jutrošnjim pregledima utvrđeno je da će van terena biti tri sedmice. On će propustiti utakmicu Evropske lige protiv Wolfsbergera, te meč Serije A protiv Cagliarija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Očekuje se da se Mkhitaryan na teren vrati nakon reprezentativne pauze, a to znači da ni selektor Armenije neće moći računati na najboljeg igrača u narednim mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti