Pejić: Travnik može biti zadovoljniji bodom

Prvotimac Orašja za SportSport.ba

Pejić: Travnik može biti zadovoljniji bodom

Samir Mlaćo

Iako su tokom polusezone duže vrijeme držali prvo mjesto, nogometaši Orašja na zimsku pauzu odlaze sa treće pozicije.

 Popularni Labudovi sa Save jučer nisu uspjeli pobjediti Travnik (0:0), te ih tako i preskočiti na tabeli.

"Bila je to prava derbi utakmica u kojoj su samo nedostajali golovi. Travnik nam je pokušavao prijetiti iz kontri i polukontri što smo mi u odbrani uspješno zaustavljali. Svojih pet-šest šansi smo propustili, tako da sa ovim bodom sigurno mogu biti zadovoljniji gosti", ističe prvotimac Orašja Matijas Pejić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mnogi Orašje vide kao glavnog konkurenta za prvo mjesto te plasman u Premijer ligu.

"Mislim da smo u dobroj situaciji  na polusezoni. Skupili smo 26 bodova, a na proljeće imamo utakmicu više kući. Uz dva-tri pojačanja mislim da se ravnopravno možemo upustiti u borbu za prvo mjesto i povratak u Premijer ligu, kazao je 28-godišnji odbrambeni fudbaler tima iz Orašja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi