Novi šok za fudbalski svijet: Pele se jedva kreće, zdravstveno stanje pogoršano
FOTO: EPA

Oglasio se i njegov sin

Novi šok za fudbalski svijet: Pele se jedva kreće, zdravstveno stanje pogoršano

Haris Zilić
Teme:

Nova šokantna vijest za ljubitelje fudbala diljem svijeta.

Legendarni Edson Arantes do Nascimento, poznatiji kao Pele (80), jedva se kreće. Služi se šetalicom, a brazilski mediji pišu da se i zdravstveno stanje fudbalske legende pogoršalo.

Pele je dobio svoj dokumentarac, a ljubitelji fudbala su ostali šokirani kad su vidjeli Pelea u kolicima, a zatim kako se kreće uz pomoć šetalice.

Nakon toga i njegov sin Edinho je potvrdio da se Pele jedva kreće i da dobar dio vremena mora da provede u kolicima.

Edinho je također potvrdio pisanja medija o zdravtsvenom stanju koje se pogoršalo, što utiče i na san legendarnog Brazilca.

"Otac se jedva kreće. Zdravlje nije najbolje. Nedostaje mu sna, pravog odmora. Vjerujemo da će slaviti i u ovoj utakmici", rekao je sin legendarnog fudbalera.

Top Komentari

Krosteutegurovic
Šta je tu šokantno, pa ima 80god. Mnogi nedožive ni to. Šta,i on bi sad trebao da možda igra fudbal. Pa uvijek je bilo da na mladima svijet ostaje a na starima zemjla, nadam se da neću uvrijediti nekog čitaoca ovog portala što ima 80 i kusar godina
6 0
payron
Nek mu je Bog na pomoci ali 80 kuka dosta vala
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije