Peljti pripao derbi u Mostaru, Gigović sudi meč Sarajevo - Igman, Topuzoviću meč u Ugljeviku

Službena lica za 22. kolo WWin lige BiH

Peljti pripao derbi u Mostaru, Gigović sudi meč Sarajevo - Igman, Topuzoviću meč u Ugljeviku

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala u Bosni i Hercegovini za vikend mogu uživati u mečevima 22. kola WWin lige, a sada su poznata i službena lica za sve utakmice koje su pred nama.

Već je poznato da će se mečevi 22. kola igrati u tri dana, odnosno program počinje u subotu, a završava u ponedjeljak.

Na rasporedu je šest utakmica, a iz NSBiH danas su objavili i ko će suditi utakmice koje će se igrati u narednim danima u najjačem rangu bh. fudbala.

Kao što je SportSport.ba najavio derbi kola između Zrinjskog i Borca koji se igra u nedjelju u 19 sati pripao je Irfanu Peljti iz Sarajeva. Njegovi pomoćnici će biti Senad Ibrišimbegović (Travnik) i Amir Kadić (Sarajevo), dok je četvrti sudija Ermin Sivac iz Zenice.

Ovo kolo počinje u subotu okršajem u Čitluku gdje se sastaju Široki Brijeg i Sloga Meridian, a meč na stadionu Bare počinje u 13 sati.

Ovaj meč će suditi Dragan Petrović iz Banja Luke s pomoćnicima Aleksandrom Cmiljanićem iz Laktaša i Jurom Musom iz Čitluka. Četvrti sudija dolazi također iz Čitluka, a to je Mateo Musa.

Oglasi

Istog dana od 16 sati sastaju se GOŠK - Posušje, a taj meč sudi Darko Gedžić (Brčko). Pomoćnici će mu biti Marko Perić i Davor Beljo iz Mostara, dok je četvrti sudija Dražen Marić iz Bijeljine.

U subotu se od 18:30 sati na Koševu sastaju Sarajevo i Igman. Glavni sudija na ovoj utakmici će biti Miloš Gigović iz Gradiške, a pomoćnici su Sreten Udovičić (Prijedor) i Davor Vukašinović (Rogatica), dok je četvrti sudija Luka Bilbija (Prijedor).

Pored derbija u Mostaru u nedjelju se igra još i meč u Ugljeviku gdje se od 14 sati sastaju Zvijezda 09 i Željezničar.

Glavni sudija ove utakmice će biti Elvedin Topuzović iz Tuzle, a pomoćnici su Amer Macić (Mostar) i Tarik Mulasmajić (Tešanj). Četvrti sudija će biti Sabrija Topalović iz Zenice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Program se završava u ponedjeljak kada će se u Mostaru sastati Velež i Tuzla City, a utakmica počinje u 18 sati.

Glavni sudija meča na stadionu Rođeni će biti Antonio Tomić (Kreševo) s pomoćnicima Josipom Čolićem (Kupres) i Davorom Maksimovićem (Doboj). Ulogu četvrtog sudije imat će Frano Jelić iz Širokog Brijega.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zeljooo
Gigovic ce ovo da nasilji Divovima, koji pojma nemaju. Svaki duel 50 ,50 ce navuci protiv Igmana. Ide i PENAL
1 5
zeljooo
HAHAHAHHAHAH **** LI VAM GIGOVIC MAJKE HICE IGMAN DA IZBACE. PLACAJ MIRVICU **** TI MAJKU RASPALU. KOLIKO PARA JE PENAL?????????
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi