Peljto sa pištaljkom na Pecari, Bjelica na Grbavici

Odabrana službena lica za mečeve 13. kola

Peljto sa pištaljkom na Pecari, Bjelica na Grbavici

U nešto drugačijem rasporedu u odnosu na onaj koji smo navikli, nastaviće se Premijer liga BiH, a utakmice će biti igrane u petak i subotu. 

Program počinje sutrašnjom utakmicom na stadionu Grbavica između Željezničara i Čelika. Pravdu na ovom susretu će dijeliti sudac Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva.

U subotu ćemo gledati čak pet premijerligaških susreta i to u terminima od 15.30 i 18.30 sati.

U Bijeljini će se sastati Radnik i Tuzla City, a susret će suditi Admir Šehović iz Sarajeva. Nadalje, na Tušnju će snage odmjeriti fudbaleri Slobode i Zvijezde 09 i to po budnim okom suca Danijela Boje iz Kiseljaka. U Doboju kod Kaknja će biti vrlo zanimljivo jer se sastaju Mladost i Sarajevo, a sudit će Goran Paredžik iz Ljubuškog. Bit će uzbudljivo i u Gabeli gdje na noge GOŠK-u dolazi Zrinjki, a na centru će se naći Frano Jelić iz Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedini susret koji se igra od 18.30 sati bit će odigran na Pecari između Širokog Brijega i Krupe, a sudit će ga Irfan Peljto iz Sarajeva.

U nedjelju neće biti utakmica zbog Opštih izbora u Bosni i Hercegovini.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi