20

Komentari (20)

Gari Garinča
Ova kriminalna hobotnica u savezu baš misli da je BH nogometna javnost blesava. Peljto se delegira Borcu kako bi imao pošteno suđenje.
PitarRajvoSa81
Pilav je kriv za sve! Ne moze da podnese sto je Peljto iznad njega. Ulizuje se Vici kako bi sebe sacuvao i kako bi njemu dobro bilo. Kakva ste vi bagra prodana... olosi, klosari...poltroni.
Profesor1
Slazem se. Hoce da ga unisti kao sto je Aleckovica, Hasanbegovica... Prodana dusa dao guzice srbima jer je pic.. Rat proveo u Njemackoj a sada trguje nasim postenim momcima za svoju guzicu... olos.
mostaRAc.81
Nama su sada dali Petrovica kako bi dobili Tuzlu a da Borac prestigne Tuzlu i bude 2. Cista glupost
Ecosport
Sarajevu se namješta Peljto, a Veležu daj neprijatelje.
starmac
Kada će se saznat ocjena za KAZLAGIĆA i gdje će sljeeći masakr napraviti?A zanima me ko je na tapeti ovo kolo?
rodjak
sta je sa Cazinskiom rugobom i Banjaluckim smradom (gigovicem) kome oni dijele pravdu(odnosno nepravdu) ovaj put,nesto ih ne vidim,jesu li dobro haha
user1616752876
Sada će Petrovic u Mostaru podjeliti 8 zutih i najmanje 1 crveni Tuzla City i tako oslabiti ekipu, i da vrate Velezu 3 boda.
Ljacmu1
To pokazuje da su se Pitari slizali sa Savezom jer protiv Borca jedino njihovi “sportski prijatelji” imaju pošteno suđenje.
*p!p!t@*
Majke vam se nayebem opet Veležu plaćenički sudija, da Bog da se ništa prije vas ne smaklo!!!
Guti
Da pokriju sramotu Borca stavili Željezničaru da sudi onaj smrad Musa.Sjeme vam se zaturilo.
DamirT
Ne navijam za Sarajevo,al nek su dali Peljtu.Kad Borcu moze sudit sudija iz BL,moze i Sarajevu iz Sarajeva
E.Car
Nisi shvatio, Peljto će odraditi posao vrhunski, bez greške a Borcu to samo moze valjati. A kada treba Borcu onda se stavi lošiji sudija.
enko
Damire razlika je sto Peljto sebi nece dozvoliti ono sto kazlagic,gigovic itd rade.ovaj put je pilav opet izisao u susret vici,valjicu i borcu.smrad.
pjanke.sa
Super je sto sudi Peljto, ocito ne zele da ukradu 2 utakmice zaredom. Mada im je bolje bilo da ne kradu protiv Veleza nego da nas osakate, ali hajd i najkvalitetniji lopovi grijese.
Plavivozdobarskroz
Javio se pjanke iz rupe aaaaaaaa pa gdje je onih 0:3 papane mali ?
Mujci
Jao jao nama opet Musa ????
Ajax11
Tu sada šalju Peljtu…haha
Mostarac94
Tacno isti komentar imam hahahah kad tim svakako slabo igra onda stave postenog sudiju protiv borca
denimen9
Nema FK Borac šanse ni protiv Radnika kada je sudija neutralan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.