Kamera snimala Guardiolu, ali su svi vidjeli kakvu "gadost" je u pozadini radio Bernardo Silva

Nije očekivao da će u tom trenutku biti on baš na TV ekranu

Kamera snimala Guardiolu, ali su svi vidjeli kakvu "gadost" je u pozadini radio Bernardo Silva

E. Čaušević

Manchester City u subotu je u gostima deklasirao Southampton sa 4:1 i smanjio prednost u odnosu na Arsenal. Međutim, u centru pažnje našao se Bernardo Silva kojeg su kamere snimale u ne baš najboljem trenutku.

Manchester City se pobjedom protiv Southamptona vratio u potpunosti u utrku za odbranu titule prvaka Engleske, te su Građani iskoristili u potpunosti kiks Arsenala koji je jučer remizirao na gostovanju kod Liverpoola.

City sada ima šest bodova, ali i utakmicu manje u odnosu na Arsenal i u slučaju da slave u zaostalom meču imat će samo tri boda manje od Topnika koji su lideri na tabeli.

Gosti s Etihada su protiv Southamptona rutinski došli do pobjede na krilima sjajnog Erlinga Haalanda koji je uspio da zabije dva gola, a po jedan su dodali još Jack Grealish i Julian Alvarez.

Međutim, u centru pažnje nakon ove utakmice našao se portugalski veznjak Bernardo Silva koji je i ovaj meč počeo s klupe za rezervne igrače i sigurno je da ni slutio nije da će na kraju on biti glavna tema na društvenim mrežama.

Silva je u igru ušao početkom drugog poluvremena, ali već tada je Portugalac bio glavna tema na Twitteru jer su ga kamere snimile u nezgodnom trenutku.

Oglasi

Kamera je u direktnom prenosu snimala Pepa Guardiolu, ali se Bernardo Silva vidio u pozadini kako kopa nos, te je ekspresno postao meta ismijavanja na društvenim mrežama.

Image

Mnogi su poručili da ih je Silva ovim potezom podsjetio na njemačkog stručnjaka Joachima Lowa koji je imao često u karijeri takvih trenutaka kada bi ga kamere snimile u nezgodnom trenutku.

Inače, Silva vjerovatno igra svoju posljednju sezonu u Manchester Cityju jer će prema svemu sudeći napustiti Etihad ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone nema minutažu kao inače, a Silva se ponovo najviše povezuje s prelaskom u Barcelonu koja je Portugalca željela angažovati i prošlog ljetnog prelaznog roka, ali tada nisu imali dovoljno novca.

Ovaj 28-godišnji veznjak u dosadašnjem dijelu sezone upisao je 41 nastup u svim takmičenjima, ali je većinom ulazio s klupe. Uspio je postići četiri gola i dodati još pet asistencija.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
TOP VIJEST SEZONE !!! PAZNJA PAZNJA!!! Covijek cistio nos !!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi