Osam dana Guardiola je dumao kako se osvetiti Realu: Uzet će im uzdanicu i to besplatno!

Pojačanje za City

Osam dana Guardiola je dumao kako se osvetiti Realu: Uzet će im uzdanicu i to besplatno!

Admin Čaušević

Pepa Guardiolu boli svaka eliminacija u Ligi prvaka, pogotova ona od Real Madrida. U pohodu na odbranu titule prvaka Evrope Građane su upravo zaustavili Kraljevi i to boljim izvođenjem penala.

Prošlo je osam dana otkako je Real na Etihadu bolje šutirao kaznene udarce u revanš meču četvrtfinala Lige prvaka te izbacio Građane iz daljnjeg takmičenja.

Danas iz Španije stiže vijest kako je Guardiola pripremio neku vrstu osvete Kraljevima za eliminaciju te će u svoje redove dovesti igrača koji je oslonac Carla Ancelottija.

Real u svojim redovima ima niz sjajnih igrača i za sve nema mjesta, ali kada se odazovu zadataku onda svoj posao odrade odlično. To je u posljednje vrijeme i slučaj sa Ferlandom Mendyjem.

Francuski lijevi bek je bio odličan na Etihadu i sjajnom partijom je "kupio" Guardiolu koji ga namjerava dovesti u svoj tim i to besplatno.

Mendyju ugovor s Realom ističe na ljeto 2025. godine i navodno ne želi potpisati novi iako je Carlo Ancelotti aminovao njegov ostanak.

Oglasi

Kraljevi već uveliko rade na dovođenju Alphonsa Daviesa iz Bayerna i to je jedan od razloga zašto se bivši fudbaler Lyona više ne vidi na Bernabeuu.

[twitter]https://sportsport.ba/fudbal/ferland-mendy-real-madrid-saudijska-arabija-transfer/455659[/twitter]

Nakon što je prethodnih sezona igrao slabo uglavnom zbog problema sa povredama, Mendy je ove sezone zaista odličan što je pokazao i protiv Cityja.

Prošlog ljeta je bio na toliko lošem glasu da ga čak i Saudijci nisu željeli u svojim redovima, ali sada je uspio okrenuti sve u svoju korist.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Perez ga je već i otpisao, želio je da ga se riješi pod svaku cijenu, zbog čega je doveden i Fran Garcia, međutim Francuz je uspio ostati u timu.

Među Los Blancose je stigao još 2019. godine kada je plaćen čak 48 miliona, a zanimljivo da je najbolje partije počeo pružati baš kada se njegov ugovor bliži kraju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Joe17
Jucer ga selite u Minhen a Davies u Real, danas vec u Man ****ty hahaha Niste normalni zaista, al kako vas znam sutra ce u vasu propalu malu sirotinjsku barcu :D
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi