Guardiola doživio nervni slom zbog gola za 2:2, a onda nestvarna reakcija Royja Hodgsona

Mnoge je nasmijao

Guardiola doživio nervni slom zbog gola za 2:2, a onda nestvarna reakcija Royja Hodgsona

Endin Čaušević

Crystal Palace večeras je iznenadio Manchester City na Etihadu jer je uspio da dođe do 2:2 u meču 17. kola Premiershipa. No, detalj koji je obilježio utakmicu desio se u samom finišu, a u centru pažnje bili su Pep Guardiola i Roy Hodgson.

Manchester Ciy je imao večeras sve u svojim rukama i vodio je sa 2:0, ali su gosti iz Londona u posljednjim sekundama utakmice došli do boda.

Domaći su poveli u 24. minuti kada je nakon odlične akcije mrežu gostiju zatresao Jack Grealish. City je prednost udvostručio početkom drugog poluvremena, a gol za 2:0 postigao je Rico Lewis.

Činilo se tada da je u ovom meču sve riješeno, ali se Crystal Palace nije predavao i gostima se to itekako isplatilo.

Goste iz Lodona u život je vratio Mateta koji je u 76. minuti zabio pogodak za 2.1, a tada su igrači i navijači Cityja počeli da strepe jer je Palace odlučno krenuo po izjednačenje.

Oglasi

Iako se činilo da je sve gotovo Palace je u 95. minuti došao do penala. Odgovornost s bijele tačke preizeo je Olise koji je zabio gol za 2:2 i donio veliki bod londonskom klubu protiv aktuelnog prvaka Engleske.

Guardiolu je taj gol Palacea totalno izbacio iz elementa, a kamere su snimile trenutak kada je sudija svirao penal za goste i reakcije dva trenera.

Španac je bio u očaju kada je vidio da je Crystal Palace došao do penala i uhvatio se za glavu, a hit je postao gostujući trener Roy Hodgson koji je posmatrao Guardiolinu patnju i smijao mu se u lice.

Kamera je uspjela sve to da zabilježi, a taj nevjerovatan trenutak možete POGLEDATI OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kiks Građana sigurno najviše raduje Liverpool i Arsenal koji mogu povećati prednost u odnosu na klub s Etihada. Liveprool sutra igra derbi protiv Manchester Uniteda, dok Arsenal dočekuje Brighton.

Naravno, ne treba zaboraviti ni Aston Villu koja je treća i ima bod prednosti u odnosu na City. Ekipa Unaija Emeryja igra također sutra i to na gostovanju kod Brentforda.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi