Perasović objavio spisak Hrvatske za Eurobasket

Objavljen spisak hrvatske reprezentacije

Perasović objavio spisak Hrvatske za Eurobasket

S. Bošković

Selektor Hrvatske, Velimir Perasović, spisak za Europsko prvenstvo u košarci objavio je dan prije početka istog.

Sa spiska su otpali Željko Šakić i Tomislav Zubčić, a najveća dvojba je bila da li će Marko Tomas igrati na Eurobasketu. Tomasovo zdravstveno stanje je uzrok ovako kasnog objavljivanja spiska.

Na kraju će Tomas igrati, a ostalih 11 igrača koji će u Zagrebu braniti boje Hrvatske su: Rok Stipčević, Dontaye Draper, Mario Hezonja, Miro Bilan, Luka Žorić, Krunoslav Simon, Roko Ukić,  Damjan Rudež,  Dario Šarić, Bojan Bogdanović i Ante Tomić-

Osim Tomasa, u reprezentaciji Hrvatske nema većih problema sa ozljedama. Bojan Bogdanović i Dario Šarić imali su sitne zdravstvene probleme, ali će biti spremni za prvu utakmicu protiv Slovenije.

Hrvatska utakmice grupne faze igra u Zagrebu, a osim Slovenije protivnici će im još biti reprezentativci Gruzije, Holandije, Makedonije, te Grčke. Vrijedi napomenuti da, kao domaćini grupe, Bogdanović i društvo sve susrete igraju u terminu od 21h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.