17

Komentari (17)

Benz
Kakav pretenciozan naslov.. samo u ss.ba
Mostarac94
Vina u Španiji su dio kulture isto kao baklava u Turskoj, cevapi u Sarajevu… tako da kakve veze vjera ima s tim? Moderni muslimani sve mogu osim pit alkohol i jest svinjetinu a sve ostalo se smije xD
Klicko
Kakav predsjednik takav klub.Ciganska posla.Pljuc
BillyPiton
Bravo magarac. Živ si?
denimen9
Ne znam zašto se još uvijek piše o ovim gubitnicima.
Celtic
Ima i kod nas musimana pa piju ko krmad...
Milfhunter
Ima ih koliko hoces da glume pred nekim a inace piju bas kao sto si rekao
E.Car
To nije opravdanje da čovjeku koji to poštuje serviraš javno pred njega nešto takvo. To je uvreda, da je pametan bio trebao je narediti lično Perezu da ustane i da to skloni.
Gvardijan
Krmad ne piju nego samo alkoholicari.Ne vrijedjaj izvor hrane ma koji on bio jer te niko ne tjera da nesto jedes ako neces.
Santi
Nike uvreda. Ovo se desava u Spaniji i Madridu, gdje je normalno konzumitanje alkohola. Ako hoces da uzmes, uzmes. Ako neces, neces i to je to. Sta sad treba svako da se prilagodi u svojoj kuci predsjedniku PSGa. U Njemacku kad dodjes znas da je tradicija pive i svinjske kobasice, ako neces sklonis se od toga. U arapski svijet kada dodjes, znas da je tradicija bez alkohola i prilagodis se. Svako treba da se prilagodi onome kod koga dodje.
user1576541640
@E.Car on da nešto naredi tati Perezu!? Mora da ni osnovnu još nisi završio
Mostarac94
@E.Car pa legendo nije ga perez doveo kuci pa da je on kriv hhahah otisli u restoran znaci restoran je trebao biti upucen u to hahah
adnanski
Odvratni likovi i jedan i drugi....mada real sad odjednom ima tonu simpatizera pa ne smijes nista reci jer im diras u oko ali ovaj Perez je ljudski sljam i to je dokazano nema se tu sta reci a silovatelj i ucjenjivac (Benzema) je iznenada "pronasao" Allaha pa mu mozemo sve oprostiti...jedino što je možda gore od njih jesu ovi šeici koji misle da mogu sve kupiti pocevsi od ljudskog života pa na dalje...gade mi se koji su to licemjeri a puna im usta vjere, nemoj pred njih alkohol ali mito, korupcija, prostitucija i sve ostalo samo da se ne zna MOŽE!!!
E.Car
user1576541640
Sanagoal
Ma moze i alkohol! U hotelima se pije u svim arapskim zemljama osim u SA. I Arapi znaju popiti a ponajvise u Bahrainu jer tu dolaze (ponajvise) Saudijci da se provode!
Zoilomas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.