Perez ima asa u rukavu ako propadne transfer Hazarda

Ko će zamijeniti Ronalda?

Perez ima asa u rukavu ako propadne transfer Hazarda

Endin Čaušević

Transfer saga u Real Madridu i dalje se nastavlja jer predsjednik kluba Florentino Perez pokušava naći zamjenu za Cristiana Ronalda koji je odlučio karijeru nastaviti u Juventusu.

Ronaldo je iznenadio Real Madrid odlukom da napusti klub nakon devet sezona i izabrao je Juventus kao novi izazov u svojoj karijeri. Ova vijest zatekla je i Florentina Pereza koji nije očekivao da će ostati bez najboljeg igrača i sada je na njemu da pokuša naći dostojnu zamjenu.

U prethodnih nekoliko dana uveliko se špekuliše o tome da će Eden Hazard biti novo pojačanje Kraljeva, no Chelsea ne želi pustiti Belgijanca. Plavci su poručili da Hazard nije na prodaju, te da Real može potražiti pojačanje na nekom drugom mjestu.

Prema pisanju ugledne Marce predsjednik Reala ima spremnog asa u rukavu ukoliko Hazard ne dođe na Santiago Bernabeu. Navodno, radi se o Mauru Icardiju koji će biti pojačanje Reala ovog ljeta ako Perez ne uspije dovesti Hazarda kojeg vidi kao najbolju zamjenu za Ronalda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako piše Marca Real Madrid je spremio ponudu od 100 miliona funti za Icardija, ali prvo čekaju rasplet situacije oko Hazarda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi