Ramos o Realovoj želji: "Takvom igraču su vrata otvorena"
EPA

Biranim riječima o Francuzu

Ramos o Realovoj želji: "Takvom igraču su vrata otvorena"

Sergio Ramos izjavio je kako se nada da će jednog dana Paul Pogba doći na Santiago Bernabeu.

U gotovom svakom prijelaznom roku Pogbino ime se dovodi u vezu s Real Madridom. Trener Zinedine Zidane je i ovog ljeta činio sve kako bi ga doveo u svoje redove, zeleno svjetlo je dao i igračev agent Mino Raiola, ali u Manchester Unitedu na kraju su samo odmahnuli rukom.

Ramos je u razgovoru za Daily Express izjavio kako je Pogba uvijek dobro došao u 'kraljevski' klub.

"Igračima poput Pogbe vrata su otvorena. On je jedan od najboljih fudbalera, pokazao je koliko vrijedi u Juventusu, a i sada u Manchester Unitedu. To je igrač koji donosi ravnotežu, ima velikog uticaja u napadu i u nevjerovatnoj je fizičkoj formi", izjavio je Ramos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kraljevi su za Pogbu davali Manchester Unitedu 27,6 miliona funti, uz Jamesa Rodrigueza, ali ponuda koju su poslali, očito, nije bila dovolja engleskom klubu.

Real Madrid je, podsjetimo, u međuvremenu potrošio više od 250 miliona funti na pojačanja. Na Santiago Bernabeu su, između ostalog, došli Luka Jović, Eder Militao, Luka Jović, Rodrygo, Ferland Mendy...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
jović je toliko dobar da ga je real kupio dva puta hahaha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi