Perez: Već znam protiv koga ćemo igrati u polufinalu

Predsjednik Reala se našalio

Perez: Već znam protiv koga ćemo igrati u polufinalu

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez je na zanimljiv način najavio završnicu Lige prvaka.

Pošto je izvjesno da će njegov klub zaigrati u polufinalu, Perez je poručio da već zna da će tamo za protivnika dobiti ekipu Bayern Munchena.

"Želimo li igrati protiv Barcelone u finalu Lige prvaka? Za početak, trebamo stići tamo. Naravno, to je moguće, ali prvo ćemo se susresti sa Bayernom jer uvijek igramo s njima", rekao je Perez, te nastavio:

"Ukoliko se plasiramo u finale i tamo budemo igrali sa Barcelonom, sjetit ću se naše pobjede u Superkupu Španije. Bilo je 3:1 u gostima i 2:0 na našem stadionu. Ipak, prvo trebamo razmišljati o Juventusu, da završimo taj posao kako treba".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Real i Bayern su se do sada čak šest puta sastajali u polufinalu Lige prvaka, a Bavarci su četiri puta izlazili kao pobjednici. U posljednje vrijeme, ova dva tima se gotovo redovno sastaju u knock-out fazi Lige prvaka, a prošle sezone je Real imao više uspjeha.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti