"Perez želi Mourinha, ali to bi izazvalo građanski rat, a zna se ko bi ga predvodio"

Novinar Mundo Deportiva tvrdi

"Perez želi Mourinha, ali to bi izazvalo građanski rat, a zna se ko bi ga predvodio"

E. Škorić

Nastavljaju se špekulacije oko moguće promjene na klupi Real Madrida, a kao nasljednik Zinedinea Zidanea često se spominje Jose Mourinho.

Navodno je predsjednik Real Madrida Florenzino Perez odlučan da vrati Mourinha i da, ako se situacija ne poboljša, ponovo pruži ruku rastanka sa Zidaneom.

Novinar Mundo Deportiva Francesc Aguilar smatra da bi takav scenarij izazvao "građanski rat".

"Florentino bi na mjestu Zidanea rado vidio Mourinha, ali to bi dovelo do građanskog rata u svlačonici, a Sergio Ramos bi ga predvodio. Stoga postoje i bolja rješenja", napisao je Aguilar, pritom objasnivši ko bi bio "idealno rješenje".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mislim da bi Massimiliano Allegri, koji i dalje odbija Manchester United, bio najbolje rješenje za Real Madrid", tvrdi Aguilar.

S Realom se povezuje i Mauricio Pochettino, ali uprava će barem još neko vrijeme pustiti Zidanea da radi svoj posao i da pokuša osvojiti La Ligu i Ligu prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
Pa kog apovezujete,KADA TRENUTNO NA PLANETI NEMA BOLJEG TRENERA OD ZINEDINA ZIDANA,,naravno Peretu smeta posten i radan covjek,koji im asvoju viziju i koji ce opet osvojiti ligu sampuona,,ZIDAN JESTE MUSLIMAN I TO GA OBILJEZAVA GODINAMA,kada 3 puta trebao biti biran za naj boljeg igraca svijeta nije biran samo sto je MUSLIMAN,i ako ima zenu spanjolku,djecu koja su ne opterecena,ali samo ime ZIDAN ZINEDIN,je velika prepreka za njeg ada osvaj atitule..NARAVNO HVATA CE SE ZA GLAVU UBRZO,jer on ima novac i ne pati od visina tipa pisanog Murinja koji vise nemoze voditi ni POFALIĆKI.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti