Ivan Perišić velika želja Napolitanaca
FOTO: EPA

Reprezentativac Hrvatske

Ivan Perišić velika želja Napolitanaca

H. Zilić

Napoli je sjajno otvorio novu sezonu.

Nakon pet kola Serije A lideri su sa 15 bodova i ako se po jutru dan poznaje, Napolitanci bi do kraja sezone mogli biti ozbiljan takmac u borbi za sami vrh tabele.

U timu sa juga Italije već razmišljaju i o pojačanjima, a vodeći italijanski mediji prenose da je prva želja reprezentativac Hrvatske, Ivan Perišić.

Perišiću ugovor sa Interom ističe na ljeto 2022. godine, a Napoli bi već na zimu mogao početi pregovore sa pomenutim igračem.

Inače, Perišić je velika želja trenera Napolitanaca Luciana Spallettia, koji je ranije u karijeri radio sa Perišićem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hrvatski reprezentativac je za Inter odigrao 210 utakmica, zabio je 46 golova, a u redove Nerazzura stigao je 2015. godine iz Wolfsburga, jednu sezonu je proveo i na posudbi u Bayernu.

U Napoliju su se izgleda nakon sjajnog starta sezone apetiti povećali pa ćemo vidjeti kakav će biti zimski šoping ne samo kada je u pitanju Perišić, nego i generalno roster Napolitanaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi