Perišiću dosta Intera, na kraju sezone odlazi u Englesku?

Skauti iz Engleske boravili na San Siru

Perišiću dosta Intera, na kraju sezone odlazi u Englesku?

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić karijeru bi mogao nastaviti u Engleskoj.

Krilnom napadaču nakon četiri godine provedene u Interu polako je dosta italijanskog nogometa i već neko vrijeme razmatra mogućnost odlaska sa Meazze, a kao naredna stanica se pominje Engleska.

Mediji sa 'čizme' su objavili da je na Perišića oko bacio Tottenham, čiji čelnici su ga posmatrali u nedjelju na meču protiv gradskog rivala Milana, a navodno je i ovaj Splićanin dao zeleno svjetlo za transfer na White Hart Lane.

Ekipa Mauricija Pochettina nije mnogo kupovala ni prodavala u posljednje vrijeme, no to bi se moglo promijeniti tokom ljeta, a Perišić bi bio dobro ofanzivno pojačanje u pohodu na titulu u Premiershipu na koju klub čeka već pola stoljeća.

Sa prelaskom u Englesku se Perišić dovodio u vezu i prošlog ljeta. Tada je u igri za njegov potpis bio Arsenal, u jednom se momentu transfer činio kao gotova stvar, ali zbog finansija je posao propao. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone Perišić je, dodajmo i to, odigrao u Serie A 24 utakmice i pritom postigao četiri pogotka uz tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi