Peta runda testiranja uzdrmala Tottenham

Imaju zaraženog u svom klubu

Peta runda testiranja uzdrmala Tottenham

E. Čaušević

Klubovi u Engleskoj ovih dana odradili su petu rundu testiranja svih igrača i članova timova iz Premierhsipa.

Premiership se zvanično nastavlja 17. juna, ali će igrači i članovi prvih timova biti redovno testirani na koronavirus. U četvrtoj rundi nije bilo zaraženih, ali nažalost to se ovaj put promijenilo.

Ovaj put testirano je čak 1.197 osoba iz svih klubova, te su rezultati pokazali da je jedna osoba zaražena. FA je potvrdio da se radi o članu Tottenhama, ali nisu željeli otkriti da li je u pitanju fudbaler, trener ili član osoblja.

Odmah se i Tottenham oglasio i potvrdio da je jedna osoba u njihovom klubu zaražena, te da je odmah prebačena u karantin. To neće bitno poremetiti ekipu jer ostatak tima će nastaviti s trenažnim procesom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi