7

Komentari (7)

Gvardijan
Ne znam zasto se uopste pise o njemu.Neka ide tamo gdje ga kako kaze srce vuce..Bolje i to nego da otaljava posao za nasu BiH reprezentaciju.Samo ga ignorisite i to je to.U rodnom listu mu pise gdje je rodjen i to nikako ne moze promijeniti.
user1668888234
Ko ga **** ,vidiš kako vraća ljudima koi su bili uz njeg i koi su ga gurali, treba ga ****t sta reci dr
ljoze_ono_na
YebAo vas on, nece zaigrati ni za jedne ni za druge.
user1583752673
Izabrao si k....m
Ajax11
Izabrao je samo lovu- jer biti igrača Hr ili BiH ipak je trenutno još velika razlika u samoj vrijednosti igrača na trzištu. To je sve - kakva ljubav prema šahovnici ili bilo čemu. On da ima mogučnost sutra obući dres Njemačke, uzeo bi to prije HR ! To su ti karakteri
user1699655481
Ne treba nikoga moliti niti za bilo kim trčati, ako želiš da igraš a pri tome imaš kvalitet, onda bujrum. Dobro došao , a ako ti tvoje srce kaže da trebaš da igraš za zemlju koja nije tvoja domovina, naša reprezentacija će samo da ojača tvojim odlaskom. ?
HBSC
Cuj nije njegova Domovina. Pa sta je onda sa npr.Mirsadom Terzicem,on je rodjen u Priboju, a ja koliko znam Priboj je u Srbiji,kako onda BiH moze biti njegova Domovina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.