Petarda Napolija u mreži Pescare

15. kolo Serije A

Petarda Napolija u mreži Pescare

Ekipa Napolija u današnjem susretu 15. kola Serije A ubjedljivo je savladala Pescaru (5:1) te je na najbolji način pokazala svoje ambicije pred nastavak sezone.

Napolitanci su poveli golom Inlera već u devetoj minuti susreta, a samo šest minuta kasnije već je bilo 2:0. Strijelac je bio Marek Hamšik.

 

Gosti smanjuju zaostatak tri minute kasnije, golom Bjarnasona. Asistenciju je upisao Zanon. Sa 2:1 se završilo prvo poluvrijeme, a u nastavku susreta, tačnije u 57. minuti gosti ostaju sa igračem manje. Bocchetti je zaradio isključenje, a Cavani je sa bijele tačke pogodio za 3:1.

 

Isti igrač je pet minuta kasnije bio strijelac za 4:1, a kod pogotka mu je asistirao Hamšik. Igrač koji je i otvorio golijadu Napolija je i okončao. Inler je u 78. minuti susreta postavio konačnih 5:1.

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

 


szólj hozzá: Napoli vs Pescara 5:1 GOALS HIGHLIGHTS

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.