Peter Crouch novim tweetom ponovo izdominirao

Kakav kralj!

Peter Crouch novim tweetom ponovo izdominirao

S. Grebović

Ukoliko ste imali loš dan ili niste dobro raspoloženi, dovoljno je da posjetite Tweeter profil Petera Croucha i sigurno ćete se nasmijati.

Ovaj 201 cm visoki napadač Burnleya je na zalasku svoje bogate karijere, a u posljednje vrijeme svojim objavama ovaj nekadašnji engleski reprezentativac izaziva brojne komentare i reakcije oduševljenja, a obožavatelje nasmijava i u kolumnama koje piše za ugledni Daily Mail.

Tako je jednom objavio fotografiju sa žirafama u zoološkom vrtu uz opis "Konačno slika sa mojom porodicom", naravno, aludirajući na svoju visinu. 

Također, bavio se mišlju da svom sinu da ime po omiljenom indijskom restoranu, uz obrazloženje da je provjeravao kladioničarske kvote za ime svog djeteta i da je primjetio da je kvota na ime Samrat 100/1. On je dodao da se ime može skratit na Sam i da bi se njegova supruga složila s tim.

Najsvežija šala iz Crouchove 'kuhinje' izašla je jučer kada je postavio sliku nagrade za najboljeg igrača u Premier ligi, koja je inače pripala Virgilu Van Dijku. Uz fotografiju tog trofeja zahvalio se što je ona, prema njegovom mišljenju, napravljena baš po njegovoj figuri, naravno opet aludirajući na svoju visinu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi