32

Komentari (32)

user1612636240
Promijenio je formaciju u ključnoj utakmici.Nismo igrali 3-5-2,koja je do sada funkcionirala dobro.Večeras smo igrali 4-3-3.A fali je i Džeko,lider,vođa na terenu.
Mukiba
Prodali utakmicu nemojte se djaba nervirati tako ce i dalje raditi
enko
Nije tebi upitnik u glavi vec plata za koju si dosao raditi a trebas dati ostavku.u tvojoj glavi je beton.
Mustafa
ODMAH DAJ OSTAVKU KAKAV UPITNIK BOLAN NEMAŠ TI POJMA
@Mustafa, a sto ne kaze Pjanicu matere ti ne dolazi vise u reprezentaciju.
Mustafa
NAKON OVE SRAMOTE KOMPLETAN FUDBALSKI SAVEZ TREBA DATI OSTAVKU! HAJVANI NESPOSOBNI NIJE TO POSAO ZA VAS. VICO MARŠ NAPOLJEEE DEBILU ..DA IMATE KARAKTERA I DA NISTE LOPINE SVI BISTE DALI OSTAVKE. FANATIKOSI MOTKE U RUKE PA U SARAJEVO DA IŠĆERAMO LOPINE I SKOTOVE IZ SAVEZA !!!!
Mustafa
Petevu debile jedan marš iz Bosne ebote ko te doveo ! Savez napoljeee! ****ari odmah dajte ostavke! Vico ebo ti Petev ženu i ćerku, VICO MARŠ naplje debilu jedan!. Hoćemo selektora iz Premijer lige i 90% fudbalera iz nje, netrebaju nam više te prodane duše što su se prodale za šaku Eura! Hoćemo patriote da igraju, one koji ginu za žuto plavi dres, nećemo više sabotere i *****e u reprezentaciji.
Hadzija123
Sta imamo.od tvov izvinjenja podneai ostavko ofmah!
user1612368054
Pa,zašto si još tu?
Ibro
Kriv je za sastav
tarik_m
Sa sergejem sigurno ne bi igrali ko pickice :)
lalinjo
Sve je meni to jasno,upitnik,ovo,ono,loš dan,ali mi nije jasno da imamo igrača više skoro sat vremena i ništa,to je meni jedan veliki upitnik????
Damionabram79
Nedostatak Dzeke se osjetio,a on je jedini svjetski kvalitet nazalost.
Kugla
Ocemu ti pricas pa bio je Dzeko u prethodnim utakmicama vidi gdje smo
kostro
Yebo ti vico mamu
*p!p!t@*
Vezni red u kome igraju Hadžiahmetović, Cimirot, i Pjanić veća je opasnost po svoj, nego po protivnički go. Kraj priče...
celikze
evo ti odgovor Sehic majmun 5gol iz peterca u polju igras sa 4 igraca manje i jos jednim glumcem….civic stozina svi vide samo ti ne krunic covjek kada izgubi loptu nikada se ne vraca iz utakmice u utakmicu cimirot ker koji leta za loptom sanicanin druga stozina a mali princ glumac *****skaaaaaa posla….neces Vrancica Djumica Begovica ma nije ni bitno evo ti jos?????????
eye of the tiger
Bože dragi jesi nepismen. Pa mene bi stid bilo bilo sta napisati prije nego što završiš barem dva razreda osnovne.
Kugla
Bitno je da si ti pismen
celikze
Majmune napusi se kite.Tebe trenutno interesuje pravopis.Mamu ti bas nije zanimalo.Koristi te svi korekciju pa se kao folirate FGR sa okolnih brda.
Klavan
Ovim putem želim da se zahvalim Pjaniću što mi je uljepšao večer. Čim sam vidio njegov promašaj u 10toj minuti znao sam da će poturice krenuti sa vrištanjem
EmirEmir111
Treba ti mudzahedin jedan
King_Kenny
...ostavku daj neznalico!!!...i ti i oni koji su te postavili...covjek u karijeri vodio nekakve seoske klubove i daju mu nasu reprezentaciju da se na njoj trenira...
Kugla
Uvijek je trener kriv a sto se primadone vucaju po terenu ko gluhe kuje to nema veze
BiHScout
Dokle god ti sinovi igraju eldar civic i cimirot ces imati pitanja u glavi glupanu jedan.
celikze
CheGuevara_
Hoćeš ti da zoveš Ćivića, Pjanića i kompaniju...nije ni čudo što smo popushili, ali ostani još jedne kvalifikacije da opet ne bude cirkus kao i obično.
Neddim1
a koga to imamo boljeg? daj shvatite da nemamo kvalitet i tacka
Chico
ODLAZI PETEV UBLEHO VICINA !!!
MaDaj
Treba ti “mala” noga u supku, bezidejni papak!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.