Petev odabrao sastav za Kazahstan

Početnih 11

Petev odabrao sastav za Kazahstan

Edmir Škorić

BiH večeras od 20:45 sati igra meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Kazahstana.

Selektor Ivajlo Petev nije mogao da računa na neke igrače iz prve postave, pa je morao da napravi određene promjene.

Odlučio se za ovih 11: Šehić, Hadžikadunić, Kolašinac, Saničanin, Pjanić, Džeko, Cimirot, Ahmedhodžić, Nalić, Stevanović, Demirović.

Na klupi naše selekcije su Kenan Pirić, Nikola Vasilj, Eldar Ćivić, Aleksandar Jovičić, Branimir Cipetić, Ajdin Nukić, Haris Hajradinović, Stjepan Lončar, Luka Menalo, Amer Gojak i Smail Prevljak.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Što se gostiju tiče, sastav je sljedeći: Igor Šackij, Marat Bistrov, Aleksandr Maročkin, Sergej Malij, Jan Vorogovskij, Juri Longvinenko, Ashat Tagibergen, Islambek Kuat, Vladislav Vasiljev, Georgi Žukov i Artur Šušenačev.

Top Komentari

Mowzilla
Podrska repci, a SAVEZ NAPOLjE ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
28 0
Arnel925
Petev svaku tekmu iznenadi i protivnika a i nas sve. Sviđa mi se njegov rad do sad. Pogtovo utakmica u Francuskoj je bila taktički fenomenalna.
27 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi