Ivajlo Petev je sinoć nosio zlatnu vrpcu na srcu

Podrška djeci oboljeloj od raka

Ivajlo Petev je sinoć nosio zlatnu vrpcu na srcu

Edmir Škorić

Sjajan gest našeg selektora i članova Nogometnog saveza BiH.

Možda ste to i sami primijetili, ali selektor bh. reprezentacije Ivajlo Petev sinoć je nosio zlatnu vrpcu. Osim njega, isto su uradili i članovi Nogometnog saveza BiH.

Na taj su način podržali djecu oboljelu od raka, obilježivši Zlatni septembar.

Udruženje 'Srce za djecu oboljelu od raka' zahvalilo se Nogometnom savezu BiH na ovom potezu i gestu koji je svakako vrijedan pažnje.

Podsjetimo, BiH je sinoć u Zenici na Bilinom polju podijelila Kuvajt s 1:0, čime je prekinut dugi niz od čak 656 dana u kojima nismo imali nijednu pobjedu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Već u utorak u Zenici će Zmajevi ugostiti Kazahstan u daleko važenijem meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i sve osim pobjede smatrat će se neuspjehom našeg nacionalnog tima nakon osvojenog boda u gostima kod Francuske.

Na večerašnjoj utakmici selektor bh. nogometne reprezentacije, Ivaylo Petev, i Nogometni savez Bosne i Hercegovine nose...

Posted by Srce za djecu oboljelu od raka on Saturday, September 4, 2021

Top Komentari

Grohot
Ja i?
1 4
GuiliDamou
Nije frka ja sam debil… al sam jako dobro skontao da te zaboli k…. za zlatnu vrpcu i djecu, bitno je to sto tebi smeta petev, peti deseti, pa si to isao komentarisat…napuses mi damu kroz tuki…
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi