59

Komentari (59)

JJRamzes
Mislim da ne mozemo proci proci kao sto smo prosli sa Bajevicem i Prosineckim
samoLagano
Treba covjeku dati podrsku⁸
Pajver
Treba imati hrabrosti pa preuzeti najlošiju reprezentaciju na ovim prostorima sa bzvz igračima koji u svojim klubovima samo griju klupu tipa pjanić
Sport111
Sto niste bojkotovali protiv saveza prije nego sad nasli kad su uzeli bugarina za selektora a ne barbareza
Zmiugaloma
Vodi nas ko I Dinamo ?? Jedini u zadnjih hiljadu godina koji s Dinamom nije osvojio titulu hahahas
ako1986
Zivi bili pa vidijeli prve 3 utakmice Finska u gostima Francuzi kuci i u gostima imat cemo najmanje7 bodova (i dajte malo optimizma sta samo crno gledate.)
user1604593678
Idemooo jakooo najjace manijace udri sve redom nek se pusi dok Bosna sve ih rusi,ajmo Petev ?????? idemo Bosnoooo Zapusi usta fanaticosima i laznim navijacima Bosne koji su samo iz repku kad pobjedjujemo idemoooo looomi sve nek goriiii ??????❤❤❤
PeppermintSA
Čovjek je došao da pošteno radi svoj posao, a dočekan je kao ratni zločinac. Nisam bio za njegov izbor, ali nakon ovakvog dočeka, želim mu da uspije i svima začepi usta. Jedno je biti za drugog kandidata, a drugo je ovo.
Gari Garinča
Mrš pseto bugarsko, j..o te onaj tko te doveo.
*p!p!t@*
Ko te doveo nek te podržava. Nos vas đavo...
hordaaaassaistoka
On želji da se zahvali, a mi željimo da odes
Beclija90
Pustili su te u dinamo da radis - pa gdje su tam bili rezultati?
Beclija90
Nije katastrofa znaci NEpostat prvak u toj ligi sa dinamom? Hoces stvarno da kazes da to nije katastrofa... daj jarane, predji ti na tenis ili vaterpolo, nije fudbal za tebe.
Ade1987
@Beclija90 ma pusti ga nije gledo dvije utakmice u životu i pametuje, Dinamo pod njegovim vodstvom nije GO u Evropi dalo nisu centra prešli Rijeka him uzela ligu u Bugarskoj bio prvi kad je direktor kluba najmoćniji čovjek bio Bugarske u Poljskoj vidio eipu 17 utakmica u noga u Saudijskoj Arabiji bio godinu i noga tako isto u Kipru i nogu dobio i tako ce i ovdje ali ja nemam problem sa njim nego sa savezom a on je čovjek saveza i kad bi osvojio svjetsko prvenstvo za mene je niko i ništa
Beclija90
Ma da je ostao i bez poraza - ostali su te godine bez prvenstva i tacka. Ostaje lik zapamcen kao jedini trener zadnjih 15 godina koji nije uzeo pehar. A ti se jarane fataj nekog drugog sport-a, glup si za ovaj... preporucujem ti vaterpolo, samo se nemoj ugusit gledajuci jadnice.
Shik
Ako 11 igraca iz glave izgovori,ima i moju podrsku.A ako nezna.Onda mora opet preporukama nekog uzimati.A dabi sve upoznao i pratio,sumnjam da ce imati toliko vremena.Jer neke utakmice uskoro krecu dase igraju.Nije to:Imas ekipu i samo 2-3 igraca fale.Ma tu ima posla za 3 trenera koji sve poznaju cjelu situaciju. Ma on je tu sad kao Sa Marsa pao. I krene cirkus u startu.Poce ce da ga brane. Pa cekajte nije covjek sa ovog prostora pa da zna, u, i oko reprezentacije stanje. Mozda u nekoj drugoj situaciji slozenijoj. U ovom stanju,apsolutno je promasaj.
DamirT
Sretno,valjda rezultati budu bolji.Jbg nije covjek kriv sto su krimosi u savezu koji samo svoje interese gledaju.
user1597153724
Ne idemo Ivaylo po tvoju glavu nego po savez. Ti nista skrivio nisi
2323
Teskom da ces selektore docekat publku na stadionu jer ces odletiti ranje..lli mozda prva koja bude ce biti i oprostajna..
Ade1987
Ne trebaš nam, doso si radi drugi interesa ali ćeš otići brže nego što si otišo
prka
Cim ti lave, zelis da mi budemo dominantni uz dobar posjed, meni je sve jasno. Ne tako davno mi smo imali takvog tipa igraca, gdje smo mogli imati solidan posjed. Nazalost svi nasljednici su pokusali tako nesto da nastave (jer na kraju krajeva to nam je i donijelo najveci rezultat) ali nije islo. Jednostavno nemamo takav tip igraca vise da tako igamo, moramo mijenjati adaptirati taktiku prema tipu igraca kakve imamo. Pa pogledaj Finsku, ljudi nemaju neke igrace, neku igru ali odlicne rezultate...
tbra
Moramo igrati tako protiv ekipa naseg ranga i slabijih, normalno da se nece tako igrati protiv jacih. Ti bi da se branis a da ides u qatar...
prka
Majstore nema fudbal 2 opcije, napad i odbrana. Nisam strucnjak ali je jasno da postoji veliki broj sistema i nacina kako neki tim moze da igra, ipak je to nauka koju ovi treneri neko vrijeme uce da bi znali. Ja kazem da ovaj sistem koji on predlaze nije odgovarao u predhodnom period protiv timova jednakog ili jaceg ranga, a alternative nije bilo. Ako ovaj ne napravi 2-3 sistema koja moze da mijenja u zavisnosti od protivnika a u isto vrijeme da su prilagodjena nasim igracima onda imamo neke sanse. Daj Boze..
GuiliDamou
Ne provaljuj se, prvo fudbal se ne sastoji samo od odbrane i napada! Druga stvar nema trenera na svijetu koji ima dva/tri sistema...
prka
Dobro izvni evo necu se ja vise provaljivati. Molim te nastavi ti sa svojom analizom, odlican pocetak by the way.
GAZIJASAISTOKA_
Dobije prve 2 utakmice, DVOZUBI BOSNJOpocne pjevati :Ko ne skace, mrzi Bosnu, hej hej hej..zaboravio Barbareza, HROKCE, smjesno mu..
NKZ1922
Pa sta vam je Petev kriv? Jednozubom bosnji, kriv dvozubi bosnjo. Udarate po najslabijoj karici, gdje vam je najlakse, a ne mozete prismrdit ovim velikim ribama. Petev nista nije kriv, ganjate Begica, Misimovica i ostale glodare koji su nas doveli u ovakvu situaciju.
GuiliDamou
Po ovom komentaru da se zakljuciti da je tebi bitan Barbarez a ne rezultat reprezentacije...
Mowzilla
Ta ti je najbolja do sad hehe
Maatija
Svi smo mi željeli Barbareza, k'o što bi ga većina i pljuvala da ništa ne uradi..Većina nas je protiv Peteva, ko što bi ga većina dizala u nebo kad bi nešto napravio.. Ukratko mentalitet balkanski..
samir49
rodjeni95
Isti ***** bi bio da je Mourinho dosao, imao bi pomoćnike iz BiH, čovjeku dat šansu a savezu ****t mater
Ade1987
Jarane shvati ti da je ovo njihov čovjek da će raditi sta mu oni kažu on će samo da klima i kad ne bude išlo da ga sutnu
tbra
Laola
Samo naprijed selektore, ove fašiste od tkz navijaca BIH ko hebe.
BaboBih
Znaci ako imamo rezultat, nema veze neka onda malo Begic.. malo Vico ukrade koji milion sebi, neka strpa u dzep ispod stola.. stadioni i slicno nema potrebe ulaganja.. de ti da mi koji rezultat dobar imamo.. mozda da izborimo baraz ispred Ukrajine? A sta ce biti u buduce i ulaganje u fudbal nije toliko bitno. Neka se legende i pravi sportisti ponizavaju a Begic i slicna bagra uzdize i hvali kako su oni dobro odradili posao i zbog njih smo bili u Brazilu! Bravo za komentar, pustit ce mo ljude da "rade" i dalje, i dat ce mo im podrsku, jer su itekako opravdali u proslim kvalifikacijama.. ah mene... pardon.. to je sve bilo do trenera ja zaboravio. Zamjenili smo nekog nepoznatog trenera a doveli smo gromadu od imena! Oh yeah!! Sve je sad bolje!!
Slobodas
Savez napolje !
kaskada24
Naivni smo mi. Nekim pređašnjim selektorima poruka je bila identična: Dajemo ti šansu, povedi nas Itd... Ovo ludilo neće prestati. Mi tonemo... Od mene i sličnih Petev nikad neće dobit podršku i legitimitet
NKZ1922
Nije vam Petev kriv sto su u savezu ****a. Pustite covjeka nek radi svoj posao, a tjerajte ove koje treba tjerati. Mediji su vas nalozili na Peteva s onim snimcima iz Levskog i slicno. Niko ne spominje uspjehe koje je ovaj trener ostvario (a ima ih), a samo se spominju ove negativne stvari da bi se raja sto vise lozila. Kao sto rekoh, cobane iz saveza prozivati i tjerati, a novom selektoru (ko god da je) treba dati sansu.
Ade1987
Ma on je njihov igrač vidit ćete samo polahko
Chico
Evo bira se selektor mlade reprezentacije. Prilika za vaseg ljubimca Barbareza da pokaze sta zna. Al on to nece, on samo zeli biti selektor.
forza_juve
Znaš ti koji qrac ali eto neka ti bude, vjerovat ćemo kao i svima do sada ne samo u fudbalu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.