8

Komentari (8)

papagaj
Kakvi debili daju intervju
Fareus1921
Bitno je ti da imas debeli a ostale ko *be???
Hakkinen
DEBELJUCA pokupio svu pamet svijeta. Doktori STRUKA jedno a on " pametan" i još uvijek smatra da se trebalo igrati? Pa zatucanko LJUDI UMIRU i oboljevaju uveo se policijski sat/ čas a ti bi lopte da se igra? E moj BUCKO kao što neko napisa, trebao si ostati u Njemačkoj i Mađarskoj pa bi tamo igrao sigurno. Svako dobro dobri ljudi.
Invisible80
Ovaj definitivno glup
tcity055
Svaka cast na optimizmu.
tcity055
Svaka cast na optimizmu.
Kad čovjek ovo čita stvarno misli da se radi o TOP VRHUNSKOM NIVOU jednog trenera. U stvari, vrhunski manipulator. Trebao si ostati iu Njemačkoj i u Mađarskoj ako si tako drugačiji od nas.
pjanke_1
Ja isto mislim. Vise je stvarno ovih strucnjaka koji su radili na jbnom zapadu i vratio se on u bih, sto li boze?! Da ista valjate ostali biste na tom „zapadu“. Ma gdje to bilo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti