Petrović: Nadam se da su moji igrači nešto naučili

Trener Radnika nakon poraza

Petrović: Nadam se da su moji igrači nešto naučili

D. Vejo

Trener Radnika Slavko Petrović nakon poraza od Beroea čestitao je bugarskom klubu na plasmanu u 2. pretkolo Evropske lige.

"Znali smo šta nas očekuje. Propustili smo dvije sjajne šanse u prvoj utakmici da postignemo gol. Znali smo sta nas čeka ako napadnemo visoko. Imaju brze igrače koji znaju da realizuju kontru. Prvi gol je pao iz vedra neba. Odmah nakon par minuta ponovo su nas kaznili"

"Mi imamo pionirski rad kada su u pitanju ova takmičenja. Nadam se da su moji igrači naucili na greškama iz ove utakmice. Beroi zelim mnogo srece u nastavku".

Junak bugarskog tima bio je Erik Počanski, koji je postigao oba pogotka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Počanski je igrač kakvog ja još nisam vidio u Bosni i Hercegovini. Beroe je inače vrlo kvalitetna ekipa koja je konstantno u vrhu bugarskog fudbala i stalni predstavnik u Evropi", zaključio je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi