Petrović zadovoljan polusezonom: Uložio sam dosta truda, ali mogu još bolje
Petrović (plavi dres)

Prvi strijelac juniora Viteza i Omladinske lige BiH

Petrović zadovoljan polusezonom: Uložio sam dosta truda, ali mogu još bolje

S. Mlaćo

Juniori Viteza nakon 13. kola u Omladinskoj ligi BiH grupa Centar zauzimaju treće mjesto.

Lider je sasvim očekivano Čelik, no Vitežani mogu biti zadovoljni. Imaju kvalitetnu momčad koja se nadigrava, igra za gol više i uz Zeničane su najefikasnija momčad lige (37 postignutih pogodaka).

Glavna uzdanica Vitežana je Saša Petrović, mladi kadet koji je već došao do juniorske selekcije, a nerijetko potrebno iskustvo skuplja i minutažom u prvom timu, članu Druge lige Zapad.

Petroviću za sada ide sjajno, prvi je strijelac lige sa 16 postignutih pogodaka, a ujedno i svog tima.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

"Poprilično sam zadovoljan igrama ekipe s obzirom da su momci većinom 2003. godište. Svojim nastupima sam posebno zadovoljan. Uložio sam dosta truda, ali smatram da mogu još bolje i više", jasan je Petrović, velika nada Vitežana.

Vitežani nakon 13 utakmica imaju devet osvojenih bodova, tri poraza i jedan remi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi