Objavljen snimak žestoke tučnjave u klubu: Najgore je prošla majka Phila Fodena

Obračun pesnicama

Objavljen snimak žestoke tučnjave u klubu: Najgore je prošla majka Phila Fodena

Edmir Škorić

Mladi veznjak Manchester Cityja Phil Foden našao se ponovo u centru skandala.

Igrači Manchester Cityja imaju dosta problema s disciplinom i često su na naslovnicama otočkih medija zahvaljujući lošim stvarima.

Pojavio se snimak jedne tučnjave u noćnom klubu. Foden pokušava da napusti mjesto događaja ulaskom u drugu prostoriju, ali nedugo nakon toga njegova majka ulazi u žestoku raspravu, pa kreće u fizički obračun s jednim od muškaraca.

U tučnjavu se potom uključuje nekoliko osoba, a Foden sa još jednom mlađom ženskom osobom takođe se priključuje obračunu na hodniku.

Još u maju prošle godine je objavljeno da je Fodenova majka u pijanom stanju pretučena u jednom noćnom baru, pa nije poznato da li se tek danas objavljeni snimak na društvenim mrežama odnosi na tadašnji incident ili je riječ o novom događaju. 

U svakom slučaju, nije prijatno ono što je mladi Englez doživio, a na snimku se jasno može vidjeti da je bilo itekako žestoko te da je očigledno Fodenova majka doživjela ozbiljne povrede.

Talentovani Foden ima 21 godinu, ali već ga prati niz skandala izazvanih van nogometnog terena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se njega tiče, on uživa sa Manchester Cityjem ove sezone i ima veliko povjerenje menadžera Pepa Guardiole. Odigrao je ukupno 27 mečeva i dao devet golova uz šest asistencija.

Za prvi tim Cityja je ukupno dao 40 golova uz 28 asistencija na 151 nastupu. On je dijete ovog kluba, a uz to redovno igra i za reprezentaciju Engleske, pa je već sakupio 13 nastupa i dao je dva gola. Debitovao je petog septembra 2020. godine.

Top Komentari

MirzACM
"Za prvi tim Cityja je ukupno dao 40 golova na 28 mečeva na 151 nastupu". WTF!!!
5 0
Mele
Pa hebote, ovaj 21 g ima a jos ga mama voda po klubovima. Neka opasna bas, po izgledu i silikonima, ha ha..
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi