Nude mu Messijevu desetku, ali bi on radije Pjanićev broj 8
Foto - EPA

Coutinho još nema broj

Nude mu Messijevu desetku, ali bi on radije Pjanićev broj 8

M. Šljivak

Dvojica igrača Barcelone na koje trenutno računa trener Ronald Koeman još uvijek su bez zaduženih brojeva na dresu.

To su Philippe Coutinho i Oscar Mingueza koji nisu bili u konkurenciji za prvo kolo, ali su u planovima nizozemskog stručnjaka za ovu sezonu.

Barcelona se iznenađujuće odlučila za nastavak saradnje sa Coutinhom. Mnogi su smatrali da će on napustiti klub, ali Koeman mu je odlučio dati novu šansu.

Brazilcu je čak ponuđen i upražnjeni broj 10 koji je ostao nakon odlaska Lionela Messija, ali Coutinho se za sada ne usuđuje da uzme desetku.

On navodno cilja na Pjanićev broj 8. Ipak, njega neće dobiti sve dok bh. veznjak ne napusti klub, a to bi se moglo desiti u narednim danima.

Tako bi Coutinho mogao biti registrovan sa brojem 8 umjesto Pjanića, a druga opcija je broj kojeg je i nosio, 14.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sa druge strane Mingueza čeka odlazak Samuela Umtitija. On bi želio nositi broj 23 u budućnosti, a vidjet ćemo hoće li se njemu želja ostvariti.

Barcelona je u novu sezonu ušla pobjedom nad Real Sociedadom od 4:2, a u subotu Katalonci imaju još jedan duel sa Baskijcima. Gostovat će u Bilbau kod Athletica.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Daš Pjaniću 10,a on tebi 8 Eto ga riješen problem
5 0
RZ88
Navijam za Barcu ali stvarno ovo sto Pjanicu rade nema smisla. Lik dosao i uopste nije imao prostora da se dokaze. Je*em li ti zuti pleme holandsko.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti