Philippe Coutinho napušta Barcelonu i ide na posudbu?

Nije se snašao u katalonskom klubu

Philippe Coutinho napušta Barcelonu i ide na posudbu?

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho početkom 2018. godine stigao je u Barcelonu iz Liverpoola kao veliko pojačanje.

Barcelona je na dovođenje igrača Liverpoola potrošila preko 150 miliona eura i jasno je od početka bilo da se od njega mnogo očekuje. No, Coutinho nije još uvijek opravdao očekivanja i sve više je izložen velikim kritikama.

Navijači su u finišu sezone u potpunosti izgubili strpljenje i počeli su mu zviždati što ga je itekako povrijedilo. Iako je došao u klubu prije nešto više od godinu dana već se špekuliše o tome da će napustiti Camp Nou.

Španski mediji već neko vrijeme špekulišu da čelnici katalonskog kluba žele prodati Coutinha jer nisu zadovoljni onim što je on pokazao od dolaska iz Liverpoola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, danas se pojavila zanimljiva informacija da bi on prvo mogao na posudbu. Madridski AS objavio je da je PSG zainteresovan za Coutinha, ali da ga ovog ljeta ne mogu kupiti zbog Finansijskog fair playja.

Navodno, PSG bi Coutinha ovog ljeta doveo na posudbu godinu dana, a zatim bi bili obavezni da otkupe njegov ugovor od Barcelone. Također, preuzeli bi plaćanje svih izdataka koje Barca ima za Brazilca.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Kreteni su u Upravi FCB, ali ipak nisu toliki da ovakvog igrača šalju na posudbu. Jako dobro se zna kakvi igrači idu na posudbe. Momak je u najboljim godinama, istina imao je lošu sezonu, ali pisati da ide na posudbu je čista novinarska patka.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi