Piatek sasvim iskreno: Upalio sam FIFA-u da vidim ko igra u Genovi
Iako je u redove Genoe došao kao potpuni anonimus, za Piateka danas zna svaki ljubitelj fudbala i uskoro ga treba očekivati u nekom mnogo većem klubu.

Nije znao ko će mu biti saigrači

Piatek sasvim iskreno: Upalio sam FIFA-u da vidim ko igra u Genovi

Sjajni poljski napadač Krzysztof Piatek otkrio je da ništa posebno nije znao o ekipi Genove prije nego što je prešao u njene redove.

Podsjetimo, Piatek je je ljetos pojačao redover ove italijanske ekipe i to nakon što je prešao iz Cracovia Krakowa, a u međuvremenu je postao jedan od najtraženijih napadača Evrope.

On je u dosadašnjem dijelu Serije A postigao čak devet golova na 12 mečeva i nije ni čudo što se za njega interesuju brojni velikani.

On je u razgovoru za inostrane medije poručio kako nije znao baš mnogo o Genovi prije nego što je prešao tamo te da mu je igrica FIFA pomogla da 'upozna' nove saigrače.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nisam imao pojma ko će mi biti saigrači u Genovi kada sam potpisao ugovor. Onda sam upalio svoj PlayStation i provjerio to na FIFA-i", rekao je Piatek.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Eh nasta je serie a spala :(
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi